Гарна книжка чи гарний фільм? Обираєм на свій смак!

в "Город"

Що краще — прочитати книгу, чи подивитися фільм, знятий на її основі? На це питання у кожного своя відповідь. Та щоб ви краще орієнтувалися у книжковому просторі, хотілося б представити вам декілька книг, які підкорили світ не тільки, як бестселери, а й як кінопрем’єри.

38420_578442

i

Роман Джоджо Мойєс «До зустрічі з тобою» б’є всі рекорди по популярності, а фільм за цією книжкою вийшов на екрани усього світу.

Вілл, паралізованийпісля аварії, втрачає сенс життя, та зустріч з доглядальницею Луїзою перевертає все з ніг на голову.

Адже тепер Вілл допомагає Луїзі жити на повну.

«Підштовхуй себе. Не засиджуйся», — такий тепер девіз цих двох людей.

І головне не те, якими вони були, а те якими стали.

25e119992d2090e0ab1df7695ef3cf92

Елізабет Гілберт «Їсти, молитися, кохати»

Це книга-сповідь, книга-подруга, яку треба читати з олівцем. Жіноча проза, яка говорить про високе без пафосу, про головне без повчань, про складне – просто і весело.

Якщо бажаєте дізнатись, чого ж таки хоче жінка і як досягнути просвітлення, поїдаючи італійську піцу, ця елегантна шаманська подорож – саме для вас.

Рекомендовано зрілим жінкам, що шукають себе, і незрілим чоловікам, які все ще шукають ідеальну жінку.

8

photo_4cabb27b14589

kinopoisk.ru
kinopoisk.ru

Деніел Кіз всесвітньо відомий американський письменник. Це єдиний автор, який здобув дві найпрестижніші літературні нагороди за два твори з однаковою назвою, героєм та сюжетом – спочатку – за оповідання «Квіти для Елджерона», а потім за однойменний роман, написаний на його основі. Цей твір неодноразово екранізували, а екранізація 1968 року здобула премію «Оскар».

img073_2_3

Розумово відсталий Чарлі Гордон погоджується на ризикований науковий експеримент – понад усе він мріє стати розумним. Після операції на мозку його інтелект дійсно стає блискавичним. Але якими будуть наслідки…

320c0fc3e8f41f5917c587c54c646311_469

Стівен Кінг на сьогоднішній день – найвідоміший письменник у цьому жанрі. Його книги читають на усіх континентах, а фільми за книгами б’ють рекорди переглядів. Одна з останніх книг, за якою знято телесеріал, до речі зараз іде по телебаченню, — «Під Куполом».

file_40_97

Напередодні Гелловіна місто Честер Мілл у штаті Мейн невідома сила накриває прозорим Куполом. Навіть літаки розбиваються об цю енергетичну оболонку. Опинившись у замкненому просторі, хтось виявляє здатність до огидних злочинів, а хтось, на протидію цим покидькам, — до подвигів. Одному політикові навіть припала до душі ізольованість населення, яким тепер легко керувати. Тільки – от недовго триватиме ера його правління, адже сам Купол вороже налаштований до своїх заручників. Тож їхній час не просто обмежено. Він швидко спливає…

yakova

047b12c34f6018b90c10e9620814ec66

Роман Володимира Лиса «Століття Якова» — це книга, яка залишає глибокий слід у душі. Кожна сторінка, як прожитий день власного життя.

У житті старого Якова Меха на короткий час, мов той метелик з’являється дівча-приблуда. Вона питає, чи любив він колись, — і виринає десь із глибини пам’яті його кохання, і біль втрати, і круговерть війн та режимів, і радощі та горе в родині, і гріхи й каяття…

Автор Наталія Манжеліївська

Добавить комментарий

Your email address will not be published.

*

1 + шестнадцать =