Україну з Новим Роком привітали видатні українці та Європа!

в "Блоги"

Україну з Новим роком привітали відомі представники культури, діячі всесвітнього політикуму, командири АТО, що наголосили на значимості подвигу бойових побратимів, які захищають Український Новий Рік. Приєдналися до побажань і параолімпійські чемпіони та голова Європейської ради Дональд Туск, від імені Європи назвавши українців братнім народом та знаком надії, що кілька останніх років сміливо демонструє світові символи відваги та рішучості у суспільному житті. Бажали якомога швидшого закінчення війни та економічного зросту країни в Новому році!

Від початку під пронизливе звучання національного гімну у роковому оранжуванні українцям продемонстрували кадри досягнень в ріхних галузях суспільного життя нашої країни за останній — 2016 рік. Їх, на щастя, виявилося немало!

Повернення з полону Надії Савченко — символу української стійкості духу і боротьби за власну Свободу, музично-політична перемога Джамали на міжнародному співочо конкурсі Євробачення, здійснення в Україні вперше пересадки серця, завершення урядової кризи, визволення українських політв’язнів та полонених, святкування 25-річчя Незалежності України, введення прозорості державних закупівель, здобуття нашими спортсменами параолімпійських Перемог та медалей, визнання світом російської агресії, успішність випробувань українцями нових зенітних ракет та авіалайнеру, що вразив світ, продовження США та ЄС санкцій проти Росії, націоналізація Приватбанку, Перемога українського боксера Олександра Усика і підтвердження ним титулу Чемпіона світу!

Президент же пообіцяв і надалі бути Гарантом української державності та зробити у 2017 все можливе задля стабілізації економіки країни. Чекатимемо!

Що ж, воістину, «з Новим роком, мій рідний, сильний та прекрасний народе!»

$mirnoV@

Добавить комментарий

Your email address will not be published.

*

4 × три =