Традиційна кременчуцька «Extreme-zone» чекає на скейтерів, роллерів та велосипедистів

в "Город/Постер"
У Кременчуці молодь та молодіжні громадські організації залучають до змістовного дозвілля і відпочинку за допомогою фестивального інструменту — цього разу і вкотре «Extreme-zone». Афіша — в матеріалі.

Наприкінці весни, 20 травня з 9:00 до 22:00 у Кременчуці пройде Фестиваль сучасної молодіжної культури «Extreme-zone», який проводиться організаторами з метою популяризації здорового способу життя, профілактики соціально-негативних явищ у молодіжному середовищі та розвитку любительського спорту серед молоді.

Вступний внесок за участь у фестивалі не передбачений.

Цільова група заходу: молодь віком від 14 до 35 років. Всім учасникам, кому на момент проведення фестивалю ще не виповнилось 18 років, потрібно надати заяву від батьків про згоду на участь їх дитини у фестивалі та ксерокопію паспорту батьків.

Для того, щоб взяти участь у будь-якому напрямку фестивалю, потрібно подати заявку не пізніше 11 травня 2017 року (рок- та реп- напрямку до 10 травня 2017 року) на електронну пошту організаторів kmkmo2016@ukr.net. Заявки, надані пізніше встановленого терміну, розглядатися не будуть, — повідомляють організатори.

Івент ТУТ

Добавить комментарий

Your email address will not be published.

*

13 − 8 =